ЛІСОВІ РОБІНЗОНИ

У рамках місячника біології проходив захід «Лісові робінзони».

IMG_2189 IMG_2190 IMG_2193

В маленькому імпровізованому куточку живої природи учні 7-9 класів подорожували рідним краєм – чарівним українським лісостепом. Подорож проходила у формі гри, в якій брали участь дві команди робінзонів. Команда «Блакитних» на чолі з їх капітаном – Іщенко Наталією та команда «Жовтих», капітан команди – Коваль Діана.

Розпочалась гра з конкурсу капітанів. Вони, як справжні першопрохідці, зробили перший крок у незвідане, прокладали стежку для своєї команди. Потім команди встановлювали табір, розпізнавали рослини рідного краю за визначальними картками, орієнтувались на місцевості без компаса та слухали й визначали пташині голоси. Наші робінзони активно вивчали природу рідного краю та назбирали багато матеріалу для досліджень. А свої вміння проводити досліди й експерименти вони продемонстрували під час останнього конкурсу «Лабораторний».

Поки журі підводило останні підсумки учні 5-6 класів вирішували екологічну проблему – забруднення навколишнього середовища побутовим сміттям. До уваги глядачів була представлена екологічна казка «Лісова пригода». Лісові мешканці не лише перетворили «Потвору» на «Чистюльчика», а й звільнили лісове озеро від бруду.

Тим часом, журі підбили підсумки та визначили команду переможця. Нею стала команда «Блакитних робінзонів».

IMG_2201

Вітаємо переможців: Іщенко Н., Славінський О., Мацола Н., Коваль Н., Пугач Р., Гарнеда А., Делейчук З., Рацюк С.