ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Останній дзвоник — традиційне свято школярів, які закінчують навчання. Він підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.

Ось і підійшов до завершення ще один навчальний рік.  Позаду залишились уроки, попереду — спекотне літо й відпочинок, але не у дев’ятикласників.

photofacefun_com_1434568181

Ранок 28 травня проливав сльози, адже цього року відлетить зі шкільного гнізда Ясенівської ЗОШ І-ІІ ст. 4 випускника. Для них цього дня продзвенів останній шкільний дзвінок. Вже ніколи вони не сядуть за шкільні парти на уроці, ніколи не насварять рідні вчителі за невичені уроки.

Під гучні оплески дев’ятикласники зайшли на святкову лінійку, де їх із нетерпінням чекали їх рідні та близькі, вчителі та учні школи. З вуст першокласників лунали веселі вірші та пісні, а після свого виступу усі випускники отримали від них подарунки.

Свято пройшло у зворушливій атмосфері, сльози не приховували не лише батьки, а й учні школи.

З вітальним словом виступили директор школи Осадча Галина Вікторівна та гость свята — голова села Мацола Василь Васильович. Вони побажали нашим випускникам щасливої долі, успіхів у подальшому навчанні та здійснення їх найзаповітніших бажань.

Ми також приєднуємося до всіх побажань та зичимо випускникам 2015 року успішного польоту у круговерті дорослого життя.